Groepslessen

op locatie

Wil jij gezellig in een groep sporten met je bedrijf? Of wil jij met je familie, vrienden, buren of kennissen in een groep sporten? Dat kan! Ik bied sportlessen aan met verschillende mogelijkheden. Werk of woon je in de Zaanstreek? Dan is een groepsles wellicht iets voor jou/jullie!

Groepslessen voor bedrijven

Kies voor een losse groepsles als onderdeel van een vitaliteitsprogramma of uitje, of zet mij in bij een programma waarbij ik voor een afgesproken periode trainingen verzorg. Ik houd rekening met de verschillende niveaus van ieder individu. Tijdens deze trainingen stimuleer ik jullie niet alleen door gevarieerd te trainen, maar heerst er ook een motiverende groepsflow.

Small group training. Ook in een kleine groep van 3 of meer personen verzorg ik leuke gevarieerde groepslessen;

Voer verschillende oefeningen uit met als voorbeeld: Tabata. Hoor je de bel? Dan ga je door naar de volgende oefening;

Met Bootcamp werken wij aan uithoudingsvermogen, kracht en conditie;

Een combinatie van bovenstaande lessen zorgt ervoor dat er iedere training iets anders op de planning staat.

Afvallen, meer kracht, een betere conditie en meer energie.

Ik ben altijd al dol geweest op groepslessen. Zelf heb ik ook verschillende groepslessen gevolgd. Ik weet daarom ook hoe zwaar maar ook hoe leuk dit kan zijn. Doordat ik iedere les weer iets anders voor iedereen in petto hebt, blijft het leuk! Soms zul je dezelfde oefeningen voorbij zien komen, maar hoe tof is het dan dat je de volgende keer iets zwaarder kan pakken? Laat maar aan jou vriend, kennis, collega of familielid zien wat je in huis hebt!

Aan de slag met groepslessen?

Stuur mij een bericht op 0611477903

Of vul het formulier in.