Over mij

Mijn naam is Denise, personal trainer, coach en mama. Iedere dag sta ik met een grote glimlach op en help ik anderen bij het behalen van hun persoonlijke doelen. Door mijn grote aanbod in personal training services wil ik sporten met een personal trainer/coach mogelijk maken voor een groot publiek. 

Kort samengevat

Ik weet jou te motiveren en laat jou plezier hebben in bewegen.

Up-to-date kennis

Jaarlijks ontwikkel en verdiep ik mijzelf in verschillende cursussen en opleidingen. Ik blijf up-to-date zodat jij het meeste haalt uit mijn trainingen.

Een luisterend oor

Om het meeste uit je trainingen te halen helpt het dat je ook geestelijk lekker in je vel zit. Jij kan met alles bij mij terecht. Heb je een off-day of zit je ergens mee? Laat dit mij dan weten(niets moet alles mag!).

Trainingen

Trainen hoort leuk te zijn! Daarom zorg ik voor voldoende afwisseling en leer ik je nieuwe oefeningen aan. Per doel kijken we wat voor jou het beste werkt én wat je het leukst vindt. Zo houd jij het wél vol! 

Mijn loopbaan

Na mijn middelbare school studeerde ik toerisme. Mensen blij maken zit in mijn aard. Tijdens mijn opleiding leerde ik organiseren, plannen, regelen, begeleiden en heb ik veel ervaring opgedaan met verschillende communicatiestijlen. Zo kan ik mensen nu optimaal begeleiden!

Naast dat ik verschillende soorten trainingen geef, geef ik ook Small Group Training bij MyrnaDral Coaching op donderdag avond en zaterdag ochtend. Deze trainingen geef ik iedere week met heel veel plezier. Naast dat ik personal training en sportlessen geef ben ik sinds 2022 PowerMama coach. Ik ben gespecialiseerd in pre/postnataal fitness en help ook graag zwangere of bevallen vrouwen. Omdat ik zelf twee dochters (2021 en 2023) heb, begrijp ik, naast dat ik mijn kennis up-to-date houd mbt pre/postnatale fitness, wat bij een zwangerschap, bevalling en daarna komt kijken.

Opleidingen

Fitness Instructeur

Small Group Trainer

Fitness Master

Personal Trainer

Trainen tijdens en na de zwangerschap

Kettlebel Trainer level 1

Bootcamp Instructeur

Zwanger & Fit

Lekker in je vel zitten

Dat gun ik iedereen

Mijn missie is ervoor zorgen dat jij lekker in je vel zit door te sporten en gezonde keuzes te maken. Waarom? Ik weet hoeveel impact dit op je heeft. In 2021 en 2023 ben ik moeder geworden en ik heb nog nooit beter in mijn vel gezeten als nu. Regelmatig sporten, gezond én gevarieerd zorgen dat ik sta waar ik nu sta.

En dit ga ik jou ook leren.

Mijn trainingen stem ik altijd persoonlijk op jou af, want ieder lichaam is uniek. Weg met die strenge dieetcultuur, waarin we voedsel categoriseren als goed of slecht, maar werken aan een leefstijl die jij je leven lang volhoudt.

Samen met mij aan de slag?

Boek een vrijblijvend adviesgesprek