Personal Training

Één-op-één training met mij. Voor het behalen van jouw sportieve én gezondheidsdoelen, voor dat steuntje in je rug of omdat jij wel een stok achter de deur kan gebruiken. Samen gaan wij voor het beste resultaat.

Personal training, iets voor jou?

Ben je van plan om te starten met trainen, maar weet je nog niet hoe? Of lukt het jou maar niet om jouw doel te halen? Er zijn verschillende redenen om te starten met personal training en ik wil jou daarbij helpen! Ik ben er om jou te motiveren, oefeningen te leren en je te helpen bij het fysieke en mentale gedeelte van het sporten. 

Jij krijgt een persoonlijk trainingsschema gericht op jouw doelstelling(en) in een handige app;

Ik leer jou de juiste techniek en vaardigheden zodat jij meer uit jouw trainingen haalt;

Samen zoeken wij op een veilige manier je grenzen op en zorg ik voor variatie in trainingen, step out of your comfort zone!;

Samen ontwikkelen wij een leeftstijl die jij de rest van je leven volhoudt.

Great things never came from comfort zones

Hoe werkt personal training?

Één-op-één sessies samen met mij

Het hoofddoel van personal training is om jouw persoonlijke doelen te behalen. Wij brengen samen jouw doelen in kaart en geven 100% om het gewenste resultaat te behalen. Ik zoek op een veilige manier jouw grenzen op en zorg voor variatie in trainingen. Sporten hoort leuk te zijn!

Intakegesprek

Wij beginnen het traject met een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Wij kijken samen naar jouw doel en waar je nu staat, daarna stel ik een plan van aanpak op.

Assessment

De eerste training staat in het teken van het assessment. Tijdens dit assessment gaan we wegen, meten en testjes doen. Zo krijg ik een goed beeld van je.

Trainingen

Na het assessment beginnen we met de trainingen. Tijdens de training houd ik altijd rekening met jouw doel, hoe je je voelt en eventuele blessures.

Voedingsadvies

Een personal training traject is inclusief voedingsadvies. Voeding is een belangrijke factor bij het behalen van je doel. Ik werk met een advies en geen dieet, zo houd jij het voor de rest van je leven vol.

Voortgang

Tijdens het gehele traject gaan we geregeld met elkaar in gesprek om te kijken hoe het ervoor staat. We meten en wegen tussendoor. Zo zien we direct of we op de goede weg zijn.

DUO training

Train je liever samen?

Kies dan voor DUO training. Dit werkt hetzelfde als personal training, maar dan doe je dit samen met je partner, vriend(in), collega, noem het maar op. 

Jullie krijgen beide een persoonlijk trainingsschema en voedingsadvies op maat;

Het programma is volledig gericht op jouw persoonlijke doelstelling, ondanks dat je met z’n tweeën traint;

Ieder persoon is anders, daarom voeren jullie de oefeningen uit op je eigen tempo;

Omdat jullie tegelijkertijd trainen, zijn de kosten lager.

Duo training

Ik motiveer jou

Net dat stapje verder te zetten

Ik weet precies hoe het is om uit je comfortzone te stappen. Als enorme sportliefhebber heb ik fanatiek badminton gespeeld. En ook ík heb personal training gevolgd om hogerop te komen. Een personal trainer geeft een boost op momenten dat jij denkt: ‘ik red het niet of ik haal het niet’. Ik weet als geen ander hoe dat soort gedachten je klein kunnen houden. Door mijn ervaringen geef ik jou dat extra zetje die je nodig hebt. 

Praktische informatie

Ik geef training op maandag, dinsdag, donderdag en zaterdag op verschillende tijden. De personal training lessen geef ik in Wormerveer of op locatie, bijvoorbeeld bij jou thuis.

Je krijgt uiteraard een trainingsschema op maat om zelf aan de bak te gaan. Zelfstandig sporten kan je uiteraard bij je huidige sportschool blijven doen. Heb je voorkeur om thuis te sporten? Dan kan ik ook een thuisschema maken.

De PT studio in Wormerveer is makkelijk te bereiken en je kan er gratis parkeren. Wil jij meer weten? Onderaan de pagina vind je een contactformulier. Vul deze in en ik neem contact met je op!

Locatie

Industrieweg 16
1521 NC Wormerveer

Blije klant

Aan de slag met het personal training programma?

Stuur mij een bericht op 0611477903

Of vul het formulier in.