PowerMama

Voor vrouwen die zwanger zijn, recent zijn bevallen en voor vrouwen die tot twee jaar na de bevalling het sporten willen oppakken.

Powermama logo

Hey mama(to be)

Sporten tijdens en na de zwangerschap helpt je om je fysiek, fit en mentaal sterk te voelen. Dit is niet alleen goed voor jou als moeder, maar ook voor je baby! Tijdens het PowerMama programma bereid ik je voor op de bevalling en het uitdagende leven als (nieuwe)mama. 

Een sterke core en bekkenbodem, een goede houding en ademhaling. Blijf fit en sterk tijdens de zwangerschap;

Verminder de kans op grote gewichtstoename, keizersnede, onderrugklachten of pijntjes door het voeden en dragen van je baby;

Verlaag de kans op zwangerschapsdiabetes, bekkenklachten of incontinentie;

Leer mede mama(to be)’s kennen en ben er als fitte mama voor jezelf en je gezin!

Zwanger of bevallen? Dan is het PowerMama programma iets voor jou!

PowerMama

Het PowerMama programma

Onder deskundige begeleiding zodat jij verantwoord traint

Samen richten we ons op het opbouwen en behouden van je kracht en uithoudingsvermogen. Tijdens de training leer ik je verantwoord bewegen zoals: hoe je het beste tilt, duwt en draagt. Daarnaast leer ik je klachten te voorkomen en leg ik uit hoe de manier van ademhalen, je houding en bewegingen hierin kunnen helpen.

Functionele krachttraining

Tijdens de zwangerschap en na de bevalling besteden we veel aandacht aan de core, bekkenbodem, ademhaling en houding. Dit doen we d.m.v. functionele krachttraining. Waar let je op tijdens het sporten en in het dagelijks leven?

Theorie

Tijdens de trainingen hebbben we ook aandacht voor de theorie rondom zwangerschap, de bevalling en het herstel. Verschillende thema’s komen aan bod zoals: diastase, houding, ademhaling, bewegingen tijdens het dagelijks leven, bekkenbodem en buikspieren.

Core Restore

Ben je bevallen? Gefeliciteerd! Hierna starten we met aantal trainingen uit het Core Restore programma. We hebben extra aandacht voor het herstel van de buikspieren, bekkenbodem en houding.

Een relaxte, zelfverzekerde zwangerschap en herstel na de bevalling

Dat gun ik iedereen

Op 3 november 2021 werd ik voor het eerst mama van een dochter en op 29 juni 2023 heb ik nog een keer mama mogen worden van een dochter. Ik weet dat er bij een zwangerschap en bevalling veel ups en downs komen kijken. Uiteraard ervaart iedereen dit anders, maar toch helpt het om te weten welke fases je doorgaat.

Bij mij in de buurt miste ik trainingen die speciaal gericht zijn op zwangeren of (recent) bevallen vrouwen. Tijdens je zwangerschap en na je bevalling ben je extra voorzichtig en is het fijn om hierin goede begeleiding te krijgen. Dit is waarom ik deze cursus ben gaan volgen met als resultaat dat ik nu zelf PowerMama lessen geef!

Praktische informatie

Het PowerMama programma is speciaal ontwikkeld voor vrouwen die zwanger zijn of zijn bevallen. Vanaf donderdag 4 januari 2024 geef ik
op donderdag van 10.15-11.15 uur een 8 weekse PowerMama cursus
speciaal voor zwangere vrouwen.

Ook geef ik het PowerMama programma tijdens personal trainingen.

Je aanmelden of je vraag stellen kan het snelst via personaltrainingdenise@gmail.com of via whatsapp/bellen naar 0611477903.

Locatie

Industrieweg 16
1521 NC Wormerveer

Blije PowerMama

Meedoen met het PowerMama programma?

Stuur mij een bericht op 0611477903

Of vul het formulier in.