Voedingsadvies

Vind jij het moeilijk om af te vallen? Lukt het je maar niet om je aan een dieet te houden of val je steeds terug in je oude gewoonten? Een gevarieerd eetpatroon is dé basis van een gezonde leefstijl. Een voedingsadvies zit standaard bij het personal training pakket. Wil jij alleen voedingadvies? Dan is dit online mogelijk.

Een voedingsplan dat jou past

Wil jij geen dieet maar een leefstijl die je volhoudt? Ik kijk samen met jou naar je huidige eetpatroon en zoek daarbij een naar eetveranderingen die je makkelijk volhoudt. 

Ik verwacht van jou 100% inzet. Je dagelijke gewoonten doorbreken is enorm lastig, daarom veranderen wij jouw leefstijl stap voor stap. Zo houd jij het voor de rest van je leven vol. 

Jij houdt een voedingdagboekje bij van een x aantal dagen en stuurt deze naar mij door;

Door middel van bepaalde factoren zoals: lengte en gewicht maak ik een kcal berekening en stuur ik jou inloggegevens voor een app waar jij vanaf nu je voeding in gaat bijhouden;

Ik wil dat jij bewust wordt van wat je zoal eet op een dag en welke macro’s (eiwitten, vetten en koolhydraten) en voedingswaarden dit bevat;

Ik kijk met je mee via de app en geef je wekelijks advies zodat jij jezelf nieuwe eetgewoonten aanleert.

Voedingsadvies

Voordelen van een gepersonaliseerd voedingsplan

Geen dieet, maar een leefstijl die jij je leven lang volhoudt

Want zeg nu eerlijk? Een lekkere lunch, high tea of uitgebreid dineren hoort ook bij het leven toch? En dit zal jij je hele leven blijven doen. Een groot onderdeel van het voedingsadvies staat daarom in het teken van tips hoe je hiermee om gaat. 

Intakegesprek

Tijdens het intakegesprek leg ik je alles rondom het voedingsadvies uit. Hierna geef ik je tools om direct aan de slag te gaan en leg ik je uit hoe je je voedingsdagboek bijhoudt. 

Voedingsadvies

Aan de hand van jouw voedingsdagboek geef ik jou een voedingsadvies en handvaten om mee aan de slag te gaan

Voortgang/aanpassen

Tussendoor hebben wij regelmatig contact over je voortgang. Heb je vragen of zakt jouw motivatie? Dan mag je mij altijd berichten! 

Iedereen is anders

En dat is waarom een gepersonaliseerd voedingsplan wél werkt.

Ik zie het regelmatig gebeuren; mensen die een streng dieet volgen, dit een tijdje volhouden en daarna terugvallen in hun oude gewoonten. Dit is niet alleen slecht voor je lichaam, maar ook mentaal krijg je hier een optater van. Het is super frustrerend en je raakt het vertrouwen in jezelf kwijt.

Laat mij jou helpen om deze patronen te doorbreken. Samen gaan wij op zoek te gaan naar een leefstijl die bij jou past.

Vraag nu een persoonlijk voedingsadvies aan

Stuur mij een bericht op 0611477903

Of vul het formulier in.